All for Joomla All for Webmasters

Промоции Eurolux

MBGEPR_25E_BK_2

MBGEPR 25E BK

EUROLUX
Модели:

MBGEPR 25E BK Црно стакло 399.00 euro


Техничка документација:
 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Mултифункционална микробранова печка
 • Капацитет - 25 l
 • Номинална мокност на микроб. - 900 W
 • Инфрацрвен грил - 1200 W
 • Работна фреквенциjа - 2450MHz
 • Режими на работа:
 • Микробранов; комбиниран; инфрацрвен грил
 • Степени на микробранова моќност - 5
 • Однадвор - Црно стакло
 • Одвнатре - Инокс
 • Димензии (H x W x D) - 592x390x382 mm
 • Гаранциja 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Автоматски програми за готвење - 11
 • LED дисплеj, дигитален часовник
 • LED дисплеj
 • Електронско управување
 • Push button отварање на вратата
 • Функциjа одмрзнување
 • Функција Дезинфекција
 • Функција Одржување на топлина
 • Child Lock - Заклучување за заштита од деца

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.