All for Joomla All for Webmasters

Промоции Eurolux

LINEAR_LNG_86.1_BR_19.5_2

LINEAR LNG 86.1 BR 19.5

EUROLUX - 860x500 mm
Модели:

  LINEAR LNG 86.1 BR 19.5 Гладок финиш- 155.00 euro

Техничка документација:
 • Димензии - 860x500 mm
 • Монтажен отвор - 840 x 480 mm
 • Димензии на корито - 450 x 400 mm
 • Длабочина на корито - 19.5 mm
 • База шкаф - 600 mm
 • Вентил - 3 1/2
 • За монтажа над плотна
 • Реверзибилен - лев / десен отцедник
 • Гаранциja 24 месеца

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.