All for Joomla All for Webmasters

Промоции Eurolux

INTEGRA_PLUS_PB_GR_2
INTEGRA_PLUS_PB_GR_3
INTEGRA_PLUS_PB_GR_4

INTEGRA PLUS PB GR

EUROLUX - 690 m3/h
Модели:

  INTEGRA PLUS PB А52 - 52 см Сива боja 124.00 euro


  INTEGRA PLUS PB А70 - 70 см Сива боja 159.00 euro

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • За полно вградување
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 690 m3/h
 • Енергетско ефикасен двотурбински мотор
 • Управување со Push buttons копчиња
 • Халогено осветлување - 2x28 W
 • Mетални - касетни филтри
 • Енергетска класа - D
 • Гаранциjа 36 месеца
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Филтер на активен јаглен - 10 euro

Поддршка и контакт

Бул. Шишка бб, 1430 Кавадарци, Македонија

Телефон: +389 43 412 551

Мобилен: +389 70 386 999

Факс:       +389 43 400 135

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.