All for Joomla All for Webmasters
INTEGRA_LUX_2
INTEGRA_LUX_3
INTEGRA_LUX_4
INTEGRA_LUX_5

INTEGRA LUX

EUROLUX - 775 m3/h
Модели:

  INTEGRA LUX А52 X – 52 см Сива боja 194.00 euro


  INTEGRA LUX X А70 – 70 см Сива боja 219.00 euro

 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 775 m3/h
 • Енергетско ефикасен двотурбински мотор
 • Управување со Push buttons копчиња
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 55 dB(A)
 • Дигитален дисплеj
 • Халогено осветлување - 2х20 W
 • Mетални - касетни филтри
 • Енергетска класа - D
 • Гаранциjа 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Интензивна аспирација
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Филтер на активен јаглен - 10 euro

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.