All for Joomla All for Webmasters

Промоции Eurolux

HBEI_TC4B_FV_2
HBEI_TC4B_FV_3
HBEI_TC4B_FV_4
HBEI_TC4B_FV_5

HBEI TC4B FV

EUROLUX
Модели:

  HBEI TC4B FV Црно стакло 330.00 euro


Техничка документација:

 

 • Индукциона стаклокерамичка плотна
 • Фронтален аспект
 • One Touch Сензорско управување
 • POT Detection технологија
 • Ultra Boost - функција за убрзување
 • Исклучување и сигнализација Cooking Timer
 • функција Интелигентна пауза
 • Индукционни зони - 4
 • Степени на моќност - 9
 • Child Lock заштита за деца
 • Индикатор за преостаната топлина
 • Димензија: - 590x520 мм
 • Гаранција - 36 месеци

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.