All for Joomla All for Webmasters
HBE_TC3_FV_2
HBE_TC3_FV_3

HBE TC3 FV

EUROLUX
Модели:

  HBE TC3 FV Црно стакло 171.00 euro


Техничка документација:
 • Стаклокерамичка плоча
 • Преден фасет
 • One Touch сензорско управување
 • Индивидуално програмирање на секоја зона
 • Самоисклучувачки и сигнализирачки Cooking Timer
 • Брзи грeјни зони - 3
 • 1 раширена двојна зона
 • Степени на моќност - 9
 • Quick Heating - Функција брзо загревање
 • Child Lock заштита за деца
 • Функција исклучување за безбедност
 • Индикатор за преостаната топлина
 • Димензии: - 290x520 мм
 • Гаранциjа 36 месеца

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.