All for Joomla All for Webmasters

Промоции Eurolux

ENERGY_A60_X_2
ENERGY_A60_X_3
ENERGY_A60_X_4
ENERGY_A60_X_5

ENERGY A60 X

EUROLUX - 618 m3/h
Модели:

  ENERGY A60 X Сивa / инокс 129.00 euro


 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 618 m3/h
 • Енергетско ефикасен двотурбински мотор
 • Механичко управување со Push buttons копчиња
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 54 dB(A)
 • Халогено осветлување - 2x28 W
 • Mетални - касетни филтри
 • Димензии - 60 см
 • Гаранциja 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Конструкција со подобрени карактеристики
 • Телескопско извлекување на панелот
 • Двојно извлекувачки метален филтер

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.