PVNR_TC3_JB_2
PVNR_TC3_JB_3

PVNR TC3 JB

EUROLUX
Модели:

  PVNR TC3 JB Гранит - беж 229.00 euro


Техничка документација:

 • Стаклокерамичка плоча
 • Заштитна иноксна рамка
 • One Touch сензорско управување
 • Брзи грeјни зони - 3
 • Степени на моќност - 9
 • Child Lock заштита за деца
 • Индикатор за преостаната топлина
 • Димензии: - 290x510 мм
 • Гаранциjа 36 месеца

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.