All for Joomla All for Webmasters
PVL_MC2E2G_V_2
PVL_MC2E2G_V_3

PVL MC2E2G V

LINO
Модели:

  PVL MC2E2G V Црно стакло 249.00 euro


Техничка документација:
 • Стаклокерамичка плоча
 • Рачно управување
 • Брзи грeјни зони - 2
 • Вклучени дизни - за природен гас и пропан бутан
 • Гасни горилника - 2
 • SAFETY GAS - заштита - СТОП ГАС
 • AUTO IGNITION систем автоматско палење
 • Степени на моќност - 6
 • Индикатор за преостаната топлина
 • Димензии: - 590x520 мм
 • Гаранциjа 36 месеца

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.