All for Joomla All for Webmasters

Плотни

Results 1 - 6 of 6

Стаклокерамички плотни - гас и струја

EUROLUX

HBE MC2E2G FS

349,00 €
LINO

PVL MC2E2G V

249,00 €
TEKA

CGB LUX 30 2G AL CI

128,00 €
TEKA

EH 60 4G AI AL TR CI

307,00 €
TEKA

CGW LUX 60 3G AI AL TR

300,00 €
TEKA

HF LUX 60 3G 1P AI AL

232,00 €

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.