TR_831_HZ_2

TR 831 HZ

TEKA
Модели:

TR 831 HZ - 370 eur


Техничка документација:

 • Стаклокерамичка плотна
 • Сензорско управување со звучна сигнализација
 • Тајмер 1-99 минути
 • Функција "Stop & Go" (паузирање на готвењето)
 • Индикатори за преостанатата топлина на секоја зона
 • Автоматско исклучување за безопасност
 • 3 зони за готвење:
 • - една тројна зона: (145/210/270мм)
 • - една зона: (145мм)
 • - една зона: (180мм)
 • Максимална номинална моќност. 5,7 kW

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.