TR 3220

Teka
Модели:

TR 3220 - 162 eur


Техничка документација:

  • Стаклокерамичка плотна
  • Сензорско управување со звучна
  • ситализација, Тајмер 1-99 минути,
  • Автоматско исклучување за безопасност,
  • две зони за готвење:
  • - една двојна зона (120/180 мм),
  • - една зона (145 мм),
  • Максимална номинална моќност. 3 kW

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.