HBE_30_2G_FV_2
HBE_30_2G_FV_3

HBE 30 2G V

EUROLUX
Модели:

  HBE 30 2G V Црно стакло 167.00 euro


Техничка документација:
 • Плоча на гас - термостакло
 • Рачно управување
 • Гасни горилника - 2
 • Гусени решетки
 • SAFETY GAS – заштита СТОП ГАС
 • AUTO IGNITION систем автоматско палење
 • Степени на моќност - 3,9
 • Димензии: - 290x520 мм
 • Гаранциjа 36 месеца

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.