All for Joomla All for Webmasters

Плотни

Results 1 - 9 of 9

Стаклокерамички плотни - 30см

LINO

PVL 30 2G V

129,00 €
LINO

PVL 30 2M V

129,00 €
LINO

PVL TC2 V

129,00 €
135,00 €
Teka

TZ 3210

155,00 €
EUROLUX

HBE TC2 FV

158,00 €
169,00 €
Teka

TR 3220

162,00 €
EUROLUX

HBE MC3 FV

165,00 €
EUROLUX

HBE 30 2G V

167,00 €
EUROLUX

HBE TC3 FV

171,00 €
179,00 €

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.