PVS_30_2G_X_2
PVS_30_2G_X_3

PVS 30 2G X

EUROLUX
Модели:

PVS 30 2G X Инокс 119.00 euro


Техничка документација:
  • Вградна плоча гасна
  • Рачно управување
  • AUTO IGNITION систем автоматско палење
  • SAFETY GAS - заштита - СТОП ГАС
  • Гасни горилника - 2
  • Димензии: - 300x500 мм
  • Гаранциjа 36 месеца

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.