HBE_MC5_FV_UW_2
HBE_MC5_FV_UW_3

HBE MC5 FV UW

EUROLUX
Модели:

HBE MC5 FV UW Бело стакло 349.00 euro


Техничка документација:
  • Стаклокерамичка плоча
  • Преден фасет
  • Рачно управување
  • Брзи грeјни зони - 5
  • 1 раширена двојна зона
  • Степени на моќност - 6
  • Индикатор за преостаната топлина
  • Димензии: - 590x520 мм
  • Гаранциjа 36 месеца

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.