All for Joomla All for Webmasters

Плотни

Results 1 - 4 of 4

Бели стаклокерамички плотни - 60см

EUROLUX

HBE MC5 FV UW

349,00 €
EUROLUX

HBE TC4 FV W

317,00 €
329,00 €
EUROLUX

HBE TC5 FV W

395,00 €
LINO

PVL TC4 V W

295,00 €

Поддршка и контакт

Бул. Шишка бб, 1430 Кавадарци, Македонија

Телефон: +389 43 412 551

Мобилен: +389 70 386 999

Факс:       +389 43 400 135

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.