DW8_40_FI_2

DW8 40 FI

Teka
Модели:

DW8 40 FI - 330 eur


 

 • Вградна машина за миење садови
 • димензија: 45 см,
 • Капацитет: 9 комплети,
 • 4 температури (45” -55" -60” -65”С).
 • ЕСО програма 45”,
 • Програма за 1/2 полнење,
 • Одложен старт,
 • Ниво на бучност: 49 db, П
 • реклопувачки прегради во долната корпа,
 • Електронски систем AQUA STOP за спречување на внатрешно протекување,
 • Енергетска ефикасност (ел. енергија/сушење): А+/А,
 • Максимална номинална моќност. 2 100 W

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.