DW8_41_FI_2
DW8_41_FI_3

DW8 41 FI

TEKA
Модели:

DW8 41 FI - 357 eur


Техничка документација:

 

 • Вградна машина за миење садови
 • димензија: 45 см
 • Капацитет: 10 комплети 9 програми (3 во 1, Интензивна, Нормална, ECO, Деликатна, 90 минути, 60 минути, Кратка програма- 30 мин, Накиснување)
 • 6 температури (45°С -45°С -50°С -55°С -60°С -70°С).
 • Кратка програма 30 минути
 • Деликатна програма
 • Економична програма
 • Програма за 1/2 полнење
 • Ниво на бучност: 49 dBА
 • Енергетска ефикасност (ел. енергија/сушење): А++/А
 • Максимална номинална моќност. 2 100 W

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.