1198_2
1198_3

DW10VE-A+AA-3

EUROLUX
Модели:

  DW10VE-A+AA-3370.00 euro


 

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Машина за садови вградна
 • Електронско управување
 • 3 програми
 • 10 комплета
 • 2 темп. - 50°С, 65°С
 • Ниво на бучава - 54 dB(A)
 • Прилагодлива горна кошница
 • Модуларна корпа
 • Омекнувач на вода
 • Звучен сигнал за крај на програма
 • Димензиа - 45см
 • Гаранциja 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Енергетска класа - А+
 • Класа на миење - A
 • Класа на сушење - A
 • Интелигентен хидрауличен систем
 • Систем за троjно филтрирање на водата
 • Три зони на распркување на водата
 • Индикатор за крај на програмата
 • Индикатори за сол и средство за чистење
 • Скриен греjач
 • Заштита од прелевање на водата
 • AQUA STOP - заштита од поплава
 • Природно сушење

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.