All for Joomla All for Webmasters
FVL_PXL6EPB_GW_2
FVL_PXL6EPB_GW_3
FVL_PXL6EPB_GW_32

FVL PXL6EPB GW

LINO
Модели:

FVL PXL6EPB GW Бело стакло 227.00 euro


Техничка документација:
 • Достапно од - 17.04.2017 год.
 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Мултифункционална фурна
 • 6 функции
 • 69 L XL MAXI VIEW
 • Втиснувачки копчиња Push buttons
 • Дигитален сензорски таjmer
 • Тангенциален разладувачки вентилатор
 • Енергетска класа А
 • Врата од цело внатрешно стакло
 • Отстранлива внатрешно стакло за лесно чистење
 • Easy to Clean - Лесен за чистење емајл
 • 1 длабока MAXI TRAY / 1 решетка
 • Димензиja – 60 cm
 • Гаранциja - 60 месеца

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.