Фурни

Results 1 - 10 of 10

Микробранови печки за вградување

TEKA

MWR 22 BI BEZH

389,00 €
TEKA

MWR 22 BI ANTRACIT

389,00 €
TEKA

MS 622 BIS L

488,00 €
TEKA

MS 620 BIS

244,00 €
Teka

MS 620 BIH

226,00 €
TEKA

ML 822 BIS L

520,00 €
Teka

ML 820 BIS

288,00 €
LINO

MBGL 20M X

162,00 €
EUROLUX

MBGEPR 25E BK

399,00 €
434,00 €
EUROLUX

MBGE 20E X

178,00 €
195,00 €

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.