MFL_20M_CS_2

MFL 20M CS

LINO
Модели:

MFL 20M CS Silver боjа 81.00 euro


Техничка документација:
 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Микробранова печка
 • Капацитет - 20 l
 • Номинална мокност на микроб. - 700 W
 • Степени на микробранова моќност - 5
 • Рачно управување
 • Однадвор - Сребрено сива
 • Одвнатре - Сива
 • Гаранциjа 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Push button отварање на вратата
 • Функциjа одмрзнување

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.