Фурни

FVS_9EPBCT1CL_XS_2

FVS 9EPBCT1CL XS

EUROLUX
Модели:

FVS 9EPBCT1CL XS Инокс / црн стакло 340.00 euro


Техничка документација:
 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Мултифункционална фурна
 • 9 функции
 • Сензорски електронски програматор
 • Електронски тајмер
 • Втиснувачки копчиња Push buttons
 • Вентилирано печење на нивоа
 • Енергетска класа А
 • Употреблив волумен - 57 л.
 • Длабока и стандардна тавичка +1 решетка
 • Црно стакло + инокс
 • Димензии - 60 cm
 • Гаранциja - 60 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • COOL Touch Door - Двойно остъклена студена врата
 • Врата со отстранливо внатрешно стакло за лесно чистење
 • INTENSIVE AIRing System - Двозонски систем за ладење
 • PRE-HEATING - Претходно брзо загравање
 • Телескопски водилки / 1 ниво
 • Водилки со крајни стопери
 • Каталитичка плоча
 • Child Lock заштита за деца
 • Easy to Clean - Лесен за чистење емајл

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.