DOS_60_1_27
DOS_60_1_37
DOS_60_1_41

DOS 60.1

TEKA
Модели:

DOS 60.1 ANTACIT - 250 eur


DOS 60.1 BEZH - 250 eur

Техничка документација:

 

 • Камински аспиратор во Кантри стил
 • Боја: беж или антрацит со декоративна рамка во стар месинг боја
 • Електронско управување
 • Халогено осветлување
 • Степени на моќност: 3
 • Мотор со двојна турбина
 • Метални филтри
 • Капацитет: 603 м3/ч
 • Ниво на бучност на минимален степен: 51 dВА
 • Ниво на бучност на максимален степен: 66 dВА
 • Противповратен вентил
 • Излез: 150мм
 • Можност за користење филтри со активен јаглен
 • Енергетска класа: С

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.