All for Joomla All for Webmasters

Аспиратори

Results 1 - 10 of 10

F-Light генерација

FABER - 450 m3/h

ARKEA

1920,00 €
FABER - 520 m3/h

CHIC

2170,00 €
FABER - 520 m3/h

KALEIDOS

1550,00 €
FABER - 520 m3/h

LUXIA

2570,00 €
FABER - 520 m3/h

LYBRA

1545,00 €
FABER - 520 m3/h

NEST

1895,00 €
FABER - 520 m3/h

PAREO

1925,00 €
FABER - 520 m3/h

VANILLA

1720,00 €
FABER - 520 m3/h

VERTIGO

1420,00 €
FABER - 520 m3/h

ZOOM

1045,00 €

Поддршка и контакт

Бул. Шишка бб, 1430 Кавадарци, Македонија

Телефон: +389 43 412 551

Мобилен: +389 70 386 999

Факс:       +389 43 400 135

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.