All for Joomla All for Webmasters
MIRROR_ART_2
MIRROR_ART_3
MIRROR_ART_4
MIRROR_ART_5

MIRROR ART

FABER - 880 m3/h
Модели:

  MIRROR ART АRT стaкло 1720.00 euro


 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 880 m3/h
 • Енергетска класа - A
 • Нај-нова генерација BRUSHLESS мотор
 • Сензорско електронско управување
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 41 dB(A)
 • LED осветлување - Velo LED 2x5 W
 • Mетални - касетни филтри
 • Димензии - 80 см
 • Гаранциja 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Нова генерација на мотор
 • Интензивна аспирација - 10 мин.
 • Одложено исклучување до 30 мин.
 • Функција КОМФОРТ 24 часа
 • Индикатор за нечисти филтри
 • Регулирано осветлување
 • LED осветлување
 • Далечински управувач
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Филтер на активен јаглен - 20 euro
 • Високоефективен филтер од активен јаглен - 59 euro
 • Филтер од активен јаглен со продолжено дејство - 98 euro
 • .
 • Рок на достава - 7 недели

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.