All for Joomla All for Webmasters
DISCOVERY_VETRO_2
DISCOVERY_VETRO_3
DISCOVERY_VETRO_4
DISCOVERY_VETRO_5

DISCOVERY VETRO

FABER - 755 m3/h
Модели:

  X/V BK A70 Инокс / црн стакло 880.00 euro


X/V WH A70 Инокс / белo стакло 895.00 euro


X/V BK A90 Инокс / црн стакло 880.00 euro


X/V WH A90 Инокс / белo стакло 895.00 euro

 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 755 m3/h
 • Нова генерација ENERGY мотор EG - 8
 • Електронско управување
 • Минимално ниво на бучава / EN 60704-3 / - 45 dB(A)
 • Халогено осветлување - 2x20 W
 • Mетални - касетни филтри
 • Димензии - 70,90 см
 • Гаранциja 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • Silence Key SM – Клуч кон тишината
 • Нова генерациjа на турбина
 • Периметрална аспирациja
 • Интензивна аспирација - 10 мин.
 • Одложено исклучување до 30 мин.
 • Функција КОМФОРТ 24 часа
 • Индикатор за нечисти филтри
 • Комфортно осветлување
 • Далечински управувач
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Далечински управувач - 49 euro
 • Филтер на активен јаглен - 20 euro
 • .
 • Рок на достава - 7 недели

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.