All for Joomla All for Webmasters

Аспиратори

Results 1 - 16 of 16

Дизајнерски аспиратори

FABER - 670 m3/h

TITANO EG8 X/V BK

645,00 €
FABER - 645 m3/h

SCREEN EG8

910,00 €
FABER - 680 m3/h

REFLEX ACT EG8 X/V A90

1495,00 €
FABER - 680 m3/h

PRETTY ACT EG8 X A90

835,00 €
FABER - 650 m3/h

PEARL PRO

1800,00 €
FABER - 880 m3/h

MIRROR ART

1720,00 €
FABER - 825 m3/h

MATRIX EG10 X A90 ACTIVE

1075,00 €
FABER - 800 m3/h

MAIN PRO

885,00 €
FABER - 850 m3/h

LIFE EG10

1455,00 €
FABER - 840 m3/h

GALAXY EG10 X/V ACTIVE

1325,00 €
FABER - 460 m3/h

DROP EG8

1300,00 €
FABER - 755 m3/h

DISCOVERY VETRO

880,00 €
FABER - 645 m3/h

DISCOVERY ACT EG8 X A90

1120,00 €
FABER - 590 m3/h

CASSIOPEA EG8 X/V A50 Active

1120,00 €
FABER - 330 m3/h

BIOS HFH

675,00 €
FABER - 330 m3/h

ALMA HFH BIANCO CREMA F32

1045,00 €

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.