All for Joomla All for Webmasters
ALMA_HFH_BIANCO_CREMA_F32_2
ALMA_HFH_BIANCO_CREMA_F32_3
ALMA_HFH_BIANCO_CREMA_F32_4
ALMA_HFH_BIANCO_CREMA_F32_5

ALMA HFH BIANCO CREMA F32

FABER - 330 m3/h
Модели:

  ALMA HFH BIANCO CREMA F32 Инокс / Бело крем 1045.00 euro


 • ОСНОВНИ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • Капацитет по Европскиот стандард EN 61591 - 330 m3/h
 • Нова генерација ENERGY мотор EG - 6
 • Електронско управување
 • LED осветлување - 1x7 W
 • Mетални - касетни филтри
 • Димензии - 32 см
 • Гаранциja 36 месеца
 • .
 • ПРЕДНОСТИ
 • HFH систем за филтрирање
 • Нова генерациjа на турбина
 • Периметрална аспирациja
 • Интензивна аспирација - 10 мин.
 • LED осветлување
 • .
 • ДОДАТНИ ЕЛЕМЕНТИ
 • Високоефективен филтер од активен јаглен HFH - 190 euro
 • .
 • Рок на достава - 7 недели

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.