All for Joomla All for Webmasters

Аспиратори

Results 1 - 13 of 13

Декоративни аспиратори со Т- форма

EUROLUX - 740 m3/h

EVOLUTION EG10 BK

323,00 €
EUROLUX - 820 m3/h

EVOLUTION EG10 WH

349,00 €
FABER - 380 m3/h

GEMMA

199,00 €
EUROLUX - 685 m3/h

GEMMA EG8

269,00 €
FABER - 530 m3/h

GLOVE

335,00 €
LINO - 900 m3/h

H64.9S

299,00 €
LINO - 900 m3/h

H64.9S W

299,00 €
EUROLUX - 820 m3/h

LOOK BRS XV A90

655,00 €
FABER - 650 m3/h

NICE

258,00 €
FABER - 650 m3/h

RAY

283,00 €
FABER - 430 m3/h

STILO DX / SP

455,00 €
FABER - 420 m3/h

STILO SX / SP

455,00 €
FABER - 700 m3/h

STILO/SP EG8 X

299,00 €

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.