elibloc_ht
MONTAZNA SEMA ELIBLOCK HT GR

ELIBLOCK HT A60GR

ELICA
Модели:
  • Капацитет : 645 m3/h
  • Двотурбински мотор
  • Управување со SG лизгачи
  • Брзини 3 + интезивна
  • Ниво на бучава 52 db
  • Лед осветлување 
  • Метални касетни филтри 
  • Димензија : 52 см
  • Боја: сив

Поддршка и контакт

Емил Зола бр.4 локал 2, 1000 Скопје, Македонија

Телефон: +389 2 609 0 278

Мобилен: +389 70 38 69 99

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електро-Промет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на Германскиот бренд ТЕКА -аспиратори за кујни, апарати за вградување, садопери, чешми и италијанскиот бренд NARDO (економичена линија на апарати) Воедно е увозник на полски бранд NOWY STYL за канцелариска опрема. На своите потрошувачи им нуди производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електро-Промет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.