All for Joomla All for Webmasters

Аспиратори

Results 1 - 4 of 4

Аголни аспиратори

FABER - 695 m3/h

PREMIO ANGOLO EG8 X/V A100

935,00 €
FABER - 695 m3/h

PREMIO ANGOLO EG8 X/V A90

905,00 €
FABER - 705 m3/h

SOLARIS EG8 X A100

665,00 €
FABER - 695 m3/h

STILO ANGOLO EG8 X A100

695,00 €

Поддршка и контакт

Бул. Шишка бб, 1430 Кавадарци, Македонија

Телефон: +389 43 412 551

Мобилен: +389 70 386 999

Факс:       +389 43 400 135

office@elektropromet.com.mk

Кои сме ние?

Електропромет е ексклузивен претставник и официјален дистрибутер за Р.Македонија на двата италијански производители Faber -аспиратори за кујни, Nardi апарати за вградување, Eurolux бренд на Faber i Nardi и Lino (економичена линија на апарати) им нуди на свотие потрошувачи производи со висок квалитет и извонреден дизајн со што ги задоволуваат и најприбиливите вкусови. Електропромет е компанија со висок рејтинг и реноме е една од водечките компании во продажбата на апарати за домаќинство (бела техника) во Македонија.